play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Stryn Din lokalradio

vinn opptil 20000 kroner

SPEL BINGO
TORSDAGAR 20:00

Premiar frå kroner 5100,- til kroner 20000,- kvar einaste veke!

Vi har faste premiar på 5100 kroner på Radio Stryn kver veke, i tillegg har vi gullbingoen som kan kome opp i 20000 skattefrie kroner. Bingoblokker til vekas speleomgang kjøper du på nett eller hos ein av våre kommisjonærar i distriktet. Sjå fullstendig kommisjonæroversikt nedanfor.

Heime i din eigen godstol, hos naboen eller på hytta kan du spele radiobingo saman med oss i Radio Stryn kvar einaste torsdag. Vi veit at mange samlast på bingokvelden til hyggeleg sosialt samvær ved radioen. Prøv du også! Vi lovar deg spennande underholdning og gode vinnarsjansar!

Usikker på korleis du spelar bingo, kor mykje pengar du kan vinne eller kva du gjer dersom du er så heldig å få gevinst? Du finn svara i vårt hjelpesenter nedan. Du kan også ringe oss på 57872251 om du har spørsmål om vår radiobingo.

HJELPESENTER

Usikker på korleis du spelar bingo, kor mykje pengar du kan vinne eller kva du gjer dersom du er så heldig å få gevinst. I vårt hjelpesenter finn du svar på alt du trenger å vite for å ta del i vår radiobingo.

Kvar veke har vi 5100 kroner i ordinære premiar. I tillegg kan du vinne Gullbingoen som kan kome opp i 20000,- skattefrie kroner! For å spele må du skaffe deg eit eller fleire bingohefter. Disse kan kjøpast på våre utsalsstadar eller på nett. Bingoheftet kostar kr 50,- og inneheld 4 spel/omgangar. Vi anbefalar at du brukar radioen din, og forsikrar deg om at du har god dekning i god tid før spelet startar.

Du kan også bruke nettradio, men her kan det oppstå forsinkelsar. Dette må spelar ta ansvar for sjølv. Stort sett så går dette greit.

Spelereglane forklarast enkelt i starten av kvar sending. Vi spelar til saman 12 spel/rekker i løpet av ein speleomgang. Eit bingohefte har fire spel. Vi spelar om ei, to og tre rekker på kvart spel. For å få bingo må rekkene være innanfor samme rute på spelesida. Du kryssar av tala etter kvart som dei lesast opp på radioen. Ved bingo må du ringe 57872251 så fort som mulig. Dersom fleire spelarar får bingo på samme tal, delast gevinsten likt, men aldri til lavare gevinst enn 50,- kroner.

Berre vinnarar som ringer inn under bingosendinga får gevinst. Til programleiar skal du oppgi tallongnummeret til venstre for ruta du har fått bingo i. Namn på vinnarane annonserast fortløpande og på slutten av sendinga. Du kan ikkje melde inn bingo etter at programleiar har annonsert at kvart spel er avslutta. Radio Stryn er ikkje ansvarleg for bortfall av radiosignaler på FM eller internett. Vi oppfordrar ellers til å følge bingovertens anvisningar. Radio Stryn har tillatelse frå Lotteritilsynet for å avvikle radiobingo. Regelverket som omfattar vår bingovirksomheit er bingoforskriften.

I kvar speleomgang spelast det om gullbingoen på siste spelet, spel nr. 4.

Gullbingoen startar på 45 trekte tal og aukar med eit tal for kvar speleomgang om ingen har klart å få gullbingo. Ved 45 trekte tal startar gullbingoen på 4000 kroner. Ved 46 trekte tal er den 6000 kroner osv. Den aukar med 2000 kroner for kvar speleomgang. Maksimal utbetaling på gullbingoen er 20000 kroner.

Dette informerar bingoverten tydeleg ved oppstart, når spel om gullbingoen startar.

Premiane i dei ulike spela varierar mellom 100 og 2000 kroner. Totalt delast det ut 5100 kroner i ordinære premiar i kvar speleomgang.
Dersom fleire har bingo på samme rekke, delast gevinsten. Eksempelvis hvis det er to vinnarar i tredje rad i fjerde spel, delast gevinsten på 2000 kroner mellom disse, med 1000 kroner til kvar.

 

 RAD 1RAD 2RAD 3
Spel 1100,-200,-500,-
Spel 2100,-200,-500,-
Spel 3100,-200,-500,-
Spel 4200,-500,-2000,-

Når du har bingo ringer du 57 87 22 51. Dette står på heftet ditt. Gje opp kontrollnummer på vinnarbongen. Dette står til venstre for kvar rubrikk.

For å gjere krav på gevinst må vinnarbongen sendast oss som bilde på mail eller mobiltelefon til tlf. 99595779. Bongen kan også sendast pr. post til Radio Stryn, Postboks 248, 6782 Stryn eller leverast fysisk til Radio Stryn i Myrane 7, Stryn. Premie utbetalast til konto dagen etter at bingosendinga er avslutta.

Deltakelse i Radio Stryns radiobingo skjer på spelaren sitt eige ansvar. Radio Stryn er ikke ansvarleg for tap som følge av bingospel. Reglane for bingospelet og premiestørrelsar kan endrast utan forvarsel, men vil alltid være tilgjengelig og oppdaterte på radiostryn.no.

Klage eller krav frå spelarar om gevinstutdelingar eller liknande, skal meldast til Radio Stryn seinast innan tre månadar etter offentliggjering av trekningsresultatet. Klage eller krav som ikkje framsettast innanfor denne perioda kan avvisast. Klaga skal inneholde tilstrekkelige opplysningar for å muliggjere behandling frå Radio Stryn si side. Dersom ein mangelfull klage ikkje supplerast med ytterligare tilstrekkelige opplysningar innan tre månedar etter offentliggjering av trekningsresultatet, kan den avvisast. Radio Stryn vil besvare alle klager innan rimelig tid.

Personopplysningar som sendst oss blir lagrat for at vi skal kunne utbetale premiar, og ellers for å oppfylle krav fra myndigheitene om dokumentasjon til reknskap o.l. Opplysningane nyttast ikkje i andre samanhengar. Du finn for øvrig vår pesonvernerklæring her. Vi følger norsk lov og reglane som følger av GDPR.

lotteri+og+stiftelsestilsynet+3

Radio Stryn er forhåndsgodkjent som lotteriverdig organisasjon og har har løyve for å drive bingospel frå Lotteri- og Stiftelsestilsynet.

UTSALSSTADER

Bingobongar er til sals ute hos våre kommisjonærar. I tillegg kan du kjøpa bongar på nett. Ei blokk med heile fire spel kostar berre 50 kroner. Spel bingo med oss i Radio Stryn og sørg for at du har sikra deg bongar i god tid før bingosendinga blir sparka i gang, torsdagar klokka 20:00

Bunnpris Stryn, Rognehaugen 11, 6783 Stryn
Coop Marked Olden, Leirane 3, 6788 Olden
Coop Prix Hornindal, Grøddesvegen 2, 6761 Hornindal
Kiwi Stryn, Walhallavegen 2, 6783 Stryn
Rema 1000 Stryn, Tonningsgata 4, 6783 Stryn
Bunnpris Olden, Fjordveien 1667, 6788 Olden
Joker Utvik, Fv725, 6797 Utvik
Joker Loen, Lodalsvegen 9, 6789 Loen
Joker Hjelledalen, Strynevegen 2806, 6798 Hjelledalen
Matkroken Innvik, Fv60 Vagstadbygget, 6793 Innvik
Coop Extra Stryn, Setrevegen 2, 6783 Stryn
bypara_logo_radiostryn_vertikal

Fjordingen AS

Organisasjonsnummer: 958 988 419

Kontaktperson: Ove André Aarskog

Radio Stryn er medlem av Norsk Lokalradioforbund.
Radio Stryn arbeider etter Vær Varsom-plakatens reglar for god presseskikk.

Sida er utvikla av PARA AS for Radio Stryn

0%