play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Stryn Din lokalradio

Radionytt

Har du lyst å lage radio?

today5. januar 2023

Background

Vi i Radio Stryn vil gjerne ha fleire frivillege medarbeidarar som har lyst til å prøve seg som programleiarar eller teknikarar.

Vi er etter kvart blitt ein gjeng på sju-åtte frivillige som synest det er kjekt å lage radio, og vi jobbar jamt og trutt med ulike prosjekt. Går du med ein draum om å lage ditt eige radioprogram, må du gjerne ta kontakt med Ove. Vi sender som gjennom heile døgnet, så vi har meir enn nok tilgjengeleg sendetid og vi held til i fine radiolokale i Fjordingen.

Har du lyst å lage radio? Ta kontakt! Vi er stadig vekk på jakt etter flinke medarbeidarar, unge og gamle i alle fasongar og variantar. Pr. dags dato er vi «berre» mannfolk i sin beste alder, så det andre kjønn er meir enn hjarteleg velkomne slik at vi får ein god balanse i rekneskapen.

Forfatter:Ove André Aarskog


Forrige innlegg

Bingo

No kan du kjøpe bingobongar på nettet

Heime i din eigen godstol, hos naboen eller på hytta kan du spele radiobingo saman med oss i Radio Stryn kvar einaste torsdag. I tillegg til å selge bingobongar ute hos våre kommisjonærar kan du no kjøpe bongar på nett. Fleire og fleire blir meir digitale, og at vi har hatt mange som har spurd etter dette opp gjennom tida. Dette er stort sett personar som er frå Stryn og […]

today5. januar 2023


bypara_logo_radiostryn_vertikal

Fjordingen AS

Organisasjonsnummer: 958 988 419

Kontaktperson: Ove André Aarskog

Radio Stryn er medlem av Norsk Lokalradioforbund.
Radio Stryn arbeider etter Vær Varsom-plakatens reglar for god presseskikk.

Sida er utvikla av PARA AS for Radio Stryn

0%